Mirësevini në Tenda Era

Rreth Kompanise Tenda Era

Tenda Era është themeluar që në vitin 1994. Aktiviteti i saj është i përqëndruar në prodhim, montim tendash, tregtim aksesorësh dhe copash në të gjithë Shqipërinë me copat më prestigjoze per tendat e diellit.  Kompania Tenda Era ka filluar aktivitetin në bashkëpunim me kompaninë më të njohura ndërkombëtare si Corti, Calbari, Mehler, Frigerio etj.

Si përfaqesuese ekskluzive e këtyre kompanive, Tenda Era ka sjellë në Shqipëri eksperiencën e firmave te tyre.

Gjatë këtyre viteve aktivitet, Tenda Era ka rritur gjithmonë e më shumë tregun e vet, duke u realizuar dukshem si lider në tregun e tendave te diellit.

Punimet Tona