Kupola

Mes shumellojshmerise se produkteve qe ne tregtojme, ju paraqesim tendat kapotina, beta dhe kupolat te cilat ofrohen me shtrirje nga 0.6 deri ne 1.5 dhe gjeresi nga 100 deri 550 cm.

Copat për tendat importohen nga Gjermania dhe Italia. Copat kanë një garanci 5 – 10 vjecare dhe ofrohen në ngjyra të ndryshme sipas dëshirës së klientëve. Ato nuk myken, nuk zbardhen , nuk tejkalojnë ujin dhe te mbrojne nga rrezet Ultra Violet. Jua sigurojme ne materiale te ndryshme si akrilik dhe poliester.