Tenda Era është themeluar që në vitin 1994. Aktiviteti i saj është i përqëndruar në prodhim, montim tendash, tregtim aksesorësh dhe copash në të gjithë Shqipërinë. Kompania Tenda Era ka filluar aktivitetin në bashkëpunim me kompaninë më të njohura ndërkombëtare si Calabri, Seven sun, Mehler, etj.

Si përfaqesuese ekskluzive e këtyre kompanive, Tenda Era ka sjellë në Shqipëri eksperiencën e firmave te tyre.

Gjatë këtyre viteve aktivitet, Tenda Era ka rritur gjithmonë e më shumë tregun e vet, duke u realizuar dukshem si lider në tregun e tendave te diellit.ekskluzive e këtyre kompaniveSi përfaqesuese ekskluzive e këtyre kompanive, Tenda Era ka sjellë në Shqipëri eksperiencën e firmave te tyre.

Tenda Era

Zgjedhja e duhur për Shtëpinë dhe Biznesin tuaj !