Tip Tunel

Tenda Era sjell per ju tendat me cilesore dhe ekonomike ne treg duke plotesuar deshirat dhe nevojat e klienteve per nje ambjent perfekt deri ne detaje.
Copat për tendat importohen nga Gjermania dhe Italia. Copat kanë një garanci 5 – 10 vjecare dhe ofrohen në ngjyra të ndryshme sipas dëshirës së klientëve. Ato nuk myken, nuk zbardhen , nuk tejkalojnë ujin dhe te mbrojne nga rrezet Ultra Violet.