Logia

Copat për tendat importohen nga Gjermania dhe Italia. Copat kanë një garanci 5 – 10 vjecare dhe ofrohen në ngjyra të ndryshme sipas dëshirës së klientëve. Ato nuk myken, nuk zbardhen , nuk tejkalojnë ujin dhe te mbrojne nga rrezet Ultra Violet. Jua sigurojme ne materiale te ndryshme si akrilik dhe poliester.
Tendat me krahë kanë permasa minimale dhe maksimale që ofrojmë është përkatësisht 240 dhe 650. Krahët e tendave janë nga 150 cm deri në 350 cm.